Yövy Paimion parantolassa

Yövy rauhoittavan mäntymetsän keskellä nostalgisessa hoitajien asuntolana toimineessa Mäntylässä tai Hoitajien talossa, jonne yhteistyökumppanimme Hakola ja Artek ovat sisustaneet tyylinsä mukaiset huoneistot. Kaikissa huoneistoissa on oma pieni keittiö sekä kylpyhuone. Varustelutaso vaihtelee huoneistoittain. 
Tervetuloa nauttimaan valon ja värien parantavasta voimasta.
 

Majoituksen varaat helposti varausjärjestelmän kautta. Huomaathan, että Valoa pimeään -virkistysviikonlopun varauksille on kuitenkin oma sähköpostilinkki.  

Valoa pimeään -virkistysviikonloppu 130 €/2 hlöä

Tule parantolaan lataamaan akkuja ja nauttimaan ainutlaatuisen rauhoittavasta tunnelmasta mäntymetsän keskelle. Mäntylän huoneistoissa on oma pieni keittiö ja kylpyhuone. Virkistysviikonlopun pakettiin kuuluu yöpyminen kahdelle kahden hengen huoneistossa pe–la tai la–su välisenä yönä ja aamiaiskassi huoneeseen toimitettuna.   

Majoitus Mäntylässä 2hh 100 €/huone 
Aamiaiskassi 15 €/hlö (sis. täytetty croissant, kahvi, tee, tuoremehu, hedelmä, jogurtti, granola, maito) 

Tee varaus:
sales@paimionparantola.fi
Huom. Mahdolliset erikoisruokavaliot voit ilmoittaa varausta tehdessä.

Opastus majoittujille la klo 13 ja 15 
Parantolan yövieraana saat opastetun kierroksen parantolan arkkitehtuuriin ja historiaan edullisemmin!  
Parantola 90 minuutissa, la klo 13 ja 15 
20 € (normaalihinta 25 €) 
Muista mainita opastus varauksen yhteydessä! 

Muista myös syksyn teemalounaat ja -illalliset!  

 

Mäntylä

Mäntylä, joka on ollut aikoinaan henkilökunnan asuntola, majoittaa nykypäivänä vierailijoita valoisissa ja uniikeissa huoneissa. Jokainen huoneisto on yksilöllinen. Osa huoneista on muutettu pyörätuoliesteettömiksi.

Hoitajien talo x Hakola

Paimion parantola on yhteistyössä Hakolan kanssa värittänyt kaksi hoitajien talon majoitushuoneistoa eri sävyin: voit varata joko paahteisen ja persikkaisen Sisilia-asunnon tai metsän ja taivaan sävyistä inspiroituneen Como-huoneiston.

Hoitajien talo x Artek

Design-kalusteiden ystävä pääsee nauttimaan Paimion parantolan ja Artekin yhteistyössä kalustamista huoneistoissa, jossa on esillä Artek-näyttelykalusteita. Valittavanasi on kaksi maanläheisin värein ja materiaalein varustettua huoneistoa. Huoneet ovat varattavissa 26.7. alkaen kahdelle hengelle.