Yövy Paimion parantolassa

Yövy rauhoittavan mäntymetsän keskellä nostalgisessa hoitajien asuntolana toimineessa Mäntylässä tai Hoitajien talossa, jonne yhteistyökumppanimme Hakola ja Artek ovat sisustaneet huoneistot. Kaikissa huoneistoissa on oma pieni keittiö sekä kylpyhuone. Varustelutaso vaihtelee huoneistoittain, jokainen huone on omanlaisensa.
Tervetuloa nauttimaan luonnon parantavasta voimasta.
 

Majoituksen varaat helposti varausjärjestelmän kautta. 

Mäntylä

Mäntylä, joka on ollut aikoinaan henkilökunnan asuntola, majoittaa nykypäivänä vierailijoita valoisissa ja uniikeissa huoneissa. Jokainen huoneisto on yksilöllinen. Osa huoneista on muutettu pyörätuoliesteettömiksi.

Hoitajien talo x Hakola

Paimion parantola on yhteistyössä Hakolan kanssa värittänyt kaksi hoitajien talon majoitushuoneistoa eri sävyin: voit varata joko paahteisen ja persikkaisen Sisilia-asunnon tai metsän ja taivaan sävyistä inspiroituneen Como-huoneiston.

Hoitajien talo x Artek

Design-kalusteiden ystävä pääsee nauttimaan Paimion parantolan ja Artekin yhteistyössä kalustamista huoneistoissa, jossa on esillä Artek-näyttelykalusteita. Valittavanasi on kaksi maanläheisin värein ja materiaalein varustettua huoneistoa.