Tule töihin parantolaan! Haemme juhlavuotemme kesäkauteen oppaita ja opas-asiakaspalvelijoita

Paimion parantola täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Paimioon tuberkuloosiparantolaksi vuonna 1933 valmistunut, arkkitehtien Alvar ja Aino Aallon suunnittelema rakennus nousi kansainvälisesti yhdeksi funktionalismin merkittävimmistä rakennuksista. Paimion parantola tarjoaa ryhmille ja yksittäisille vieraille opastettuja kierroksia, näyttelyitä, kokous- ja tapahtumapalveluita sekä majoitusta. Parantolassa on museo- ja kirjakauppa sekä ravintolapalveluita tarjoava Ravintola Toivo.

Haemme juhlavuotemme kesäkauteen OPPAITA JA OPAS-ASIAKASPALVELIJOITA.

OPASTEHTÄVISSÄ toimivat henkilöt vastaavat Paimion parantolan opastetuista kierroksista, näyttelyiden esittelyistä, vierailukokemuksesta sekä asiakaspalvelusta. Opastukset ovat suomeksi ja englanniksi, ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

ASIAKASPALVELUTEHTÄVISSÄ TOIMIVAT OPPAAT vastaavat opastehtävistä sekä toimivat parantolan pääaulassa asiakaspalvelutehtävissä vastaanottaen kansainväliset ja kotimaiset vieraat. Asiakaspalvelutehtäviin kuuluvat majoituspalvelutehtävät.

Työnhakijalta edellytämme kiinnostusta opastamiseen ja asiakaspalveluun, aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä menestymistä edesauttaa aito kiinnostus arkkitehtuuriin, historiaan sekä muotoiluun. Opintotaustaksi soveltuvat esim. kulttuuri- ja taide- tai matkailuala: tärkeintä on itseohjautuva työote, ratkaisukeskeinen asenne ja vuorovaikutteinen palveluhenkisyys.

Tarjoamme kokoaikaisia (n. 37h/vko), osa-aikaista (n. 30h/vko) ja tuntityötehtäviä (min. 20h/vko). Työsuhde on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa kesäkauden jälkeen parantolan ollessa avoinna yleisölle ja tapahtumavieraille vuoden ympäri.

Työnhakija voi olla opiskelija tai avoinna olevista tehtävistä kiinnostunut henkilö. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä, jossa työtekijä pääsee osaksi Alvar Aalto-verkostoa sekä saa hyvät valmiudet Paimion parantolan opastyöhön.

Lähetä hakemus ja cv to 6.4.2023 mennessä, työhaastattelut aloitetaan viiveettä. Palkkaus keskustellaan erikseen työsuhteen laadun ja hakijan kokemuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa ja hakemukset vastaanottaa Kirsi Pitkänen 041 314 7680 / kirsi.pitkanen@paimionparantola.fi

Tervetuloa työskentelemään maailman tunnetuimmassa suomalaisessa kokonaistaideteoksessa, jossa arkkitehtuuri, muotoilu ja innovaatiot yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Paimion parantola täyttää 90 vuotta!

Tilaa uutiskirjeemme, ja kuulet ensimmäisenä juhlavuoden tapahtumista ja näyttelyistä.