Tapahtumat yrityksille ja ryhmille

Paimion parantolassa on ainutlaatuiset puitteet yritysten ja ryhmien tapahtumille, virkistyspäiville tai pikkujouluille. Tervetuloa nauttimaan luonnon, värien ja muotoilun voimasta ja Ravintola Toivon antimista.

Inspiroivalla Parantolan tilat ja tarinat -kierroksella pääsette tutustumaan uraauurtavan rakennuksen maailmaan ja arkkitehtuuriin aina aulasta kuuluisalle kattoterassille asti. Parantolan huoneita -näyttely on mielenkiintoinen katsaus parantolan arkeen ja tänne suunniteltuihin Alvar Aallon kalusteisiin.   

Parantolan juhlasalissa Ravintola Toivossa nautitaan perinteisistä jouluherkuista. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus ainutlaatuisessa ympäristössä: 

Pikkujoulupaketti alk. 68 €/hlö (sis. tervetulomaljat, 90 min opastettu kierros + jouluillallinen 

Meiltä voit myös varata yöpymisen nostalgisessa hoitajien asuntolana toimineessa Mäntylässä ja Hoitajien talossa, jonne yhteistyökumppanimme Hakola ja Artek ovat sisustaneet tyylinsä mukaiset huoneistot.  Päärakennuksen ympärillä kulkevaan Arkkitehtuuripolkuun ja ympäröivässä mäntymetsässä kulkevaan kulttuuri- ja luontopolkuun voi tutustua omatoimisesti ja maksutta. 

Kysy lisää vaihtoehdoista! 

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT :
sales@paimionparantola.fi

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin