Joulunaika Paimion parantolassa

Tautisena – aivastellen, 
kuljettu on syksy tää, 
harmaana ja ankeana 
arki usein mieleen jää 
siispä alkutalven valopilkku 
neljäs päivä joulukuun, 
saamme viettää joulujuhlaa 
sairaalamme – minkäs muun.

Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta Paimion parantolaan!

Joulua on vietetty parantolassa jo vuodesta 1933. Tarjolla parantolan joulun historiasta opastuskierroksia ja jouluaiheista askartelua. Parantolan kanttiini on avoinna viikonloppuisin klo 11-17. Tarjolla jouluisia herkkuja, tervetuloa nautiskelemaan!

27.11. Joulukuusen valot sytytetään

Tervetuloa katsomaan parantolan joulunavausta. Parantolan kuuseen sytytetään valot lauantaina 27.11. klo 16. Näyttelyyn klo 16-17, liput vain 5 € (norm. 8 €). Kiitos Paimion kaupunki kuusesta ja valojen asennuksesta!

4.-19.12. Joulu parantolassa

Tarjolla opastuksia viikonloppuisin klo 11 (60 min), 12 ja 15 (90 min). Opastukselle voi varata paikan etukäteen: paimionparantola.fi/vieraile tai sähköpostilla info@paimionparantola.fi 

Lisätietoja ja uusimmat päivitykset Facebook-tapahtumassamme!

Parantolan taidepaja auki viikonloppuisin klo 11.30-15.00. Pysähdy hetkeksi askartelemaan jouluaiheisia askarteluja. Ohjaaja paikalla, jolta voi kysyä apua. Askartelut sopivat sekä isoille että pienille!
 

20.-23.12. Paimion parantolan joululounas

Tervetuloa nauttimaan joulupöydän antimia ennen aattoa Paimion parantolan uniikkiin ja tunnelmalliseen ruokalaan. Tarjolla myös jouluaiheisia opastuksia oppaan johdolla.
 
Nyt on mahdollista ostaa jouluinen opastus ja Helmikallion joululounas pakettihintaan 55€/henk. (sis. joululounaan, opastetun kierroksen n.30min ja pääsyn näyttelyyn). Kierrosten lähtöajat: 10:30 ja 12:30. Parantolan opastettuja kierroksia järjestetään 20.-22.12.
 
Joululounaan menu koostuu perinteisistä joulupöydän mauista Helmikallion omalla kädenjäljellä maustettuna. Joululounas on tarjolla 20.-23.12.2021 klo 11-15:00 Paimion parantolan ruokalassa. Joululounaan hinta on 45.00 € / henkilö.  4-12 -vuotiaat puoleen hintaan, 0-3 -vuotiaat syövät ilmaiseksi. Joululounas tarjotaan noutopöydästä ja soveltuu isommillekin porukoille.
 
Joululounaan ja opastus+lounas -paketin varaukset sähköpostilla osoitteeseen matti@helmikallio.fi, ilmoitathan varauksen tehdessäsi henkilömäärän, saapumisajan, mahdolliset erikoisruokavaliot tai allergiat sekä puhelinnumerosi.
 
Lisätietoja lounaasta voi kysellä myös Helmikallion puhelinnumerosta 0505544385. Menu Helmikallion nettisivuilla.
 
Voit myös varata paikan pelkälle opastetulle kierrokselle varauskalenteristamme.

Paimion parantola täyttää 90 vuotta!

Tilaa uutiskirjeemme, ja kuulet ensimmäisenä juhlavuoden tapahtumista ja näyttelyistä.