Arkkitehtuurin ja muotoilun päivä Paimion parantolassa 3.2.

Tervetuloa viettämään arkkitehtuurin ja muotoilun päivää Paimion parantolan ainutlaatuiseen ympäristöön!
 
Paimion parantola juhlistaa päivää pitämällä avoimet ovet koko päivän ajan (klo 9-19)
 

Huom! Päivän kierrokset ovat täynnä! Tervetuloa tutustumaan näyttelyihin. Olemme viikonloppuisin auki kevään ajan, tervetuloa kierroksille!

 
Parantolassa nostetaan juhlallisesti lippu salkoon klo 12. Paikalla Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki, elinkeinojohtaja Mika Ingi sekä Paimion parantola-säätiön ja Suomen Arkkitehtiliiton puheenjohtaja Henna Helander. Tapahtuman yleisöksi on kutsuttu valtakunnallisen Alvar Aato -koulu Hanhijoen koulun oppilaat sekä Paimion lukion opiskelijoita. Musiikista vastaavat Sauli Luttinen ja Valtteri Lipasti.
 
Sisäministeriö suosittaa yleistä liputusta koko maassa tänä vuonna 3. helmikuuta ja harkitsee palautteen perusteella liputuspäivän vakiinnuttamista.
 
Päivän aikana lähtee tasatunnein esittelykierroksia (30 min), joilla pääsee tutustumaan parantolan eri kerroksiin, keltaisesta aulasta aina upealle aurinkoterassille saakka. Parantolan historiaa, arkkitehtuuria ja muotoilua käsittelevä näyttely on avoinna koko päivän vierailijoille. Tapahtuma on maksuton!
 
Varaa paikka esittelykierrokselle (30 min) etukäteen nettisivuiltamme tai soittamalla numeroon 0413147680 tai 0413184431. Päivitykset ja viimeisimmät tiedot Facebook-tapahtumassa!
 
Myös Parantolan kanttiini avoinna klo 9-19. Tervetuloa!
 
Huom! Koronaratilanteen vuoksi saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää näyttelytiloissa.